1st Annual Business Administration Conference

21.11.2019

15 Kasım 2019’da Türk-Alman Üniversitesi'nde düzenlenen “1st Annual Business Administration Conference: Digital Transformation in Business” isimli İşletme konferansı Türkiye’den ve Almanya’dan dijital transformasyon alanında uzman akademisyenleri ve BOSCH, Siemens, B/S/H gibi firmalardan profesyonelleri bir araya getirdi.

Konferansta, “Dijital Transformasyonun Anahtar Teknolojileri (Key Technologies of Digital Transformation)”, “İş Modelleri ve Müşteri Yaklaşımı (Business Models and Customer Approach)”, “Dijital Transformasyonun Sonuçları (Consequences of Digital Transformation)”  ana başlıkları altında dijital transformasyona ilişkin pek çok farklı konunun ele alındığı toplam 15 adet bildiri sunuldu. Bildiriler daha sonra Peter-Lang Yayınevi tarafından kitap olarak basılacaktır.

Bu yıl ilki başarılı bir şekilde tamamlanan İşletme konferansının ikincisinin, Kasım 2020’de güncel bir konu üzerine düzenlenmesi kararlaştırıldı.

“1st Annual Business Administration Conference: Digital Transformation in Business” konferansına ilişkin Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin (FH Bielefeld) haberine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.