İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programında Çift Diploma İmkânı

23.06.2020

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında ilk öğrencilerini alarak eğitim-öğretime başlayan Türk-Alman Üniversitesi İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programı (Tezli, İngilizce, İkinci Öğretim) ile Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Uluslararası İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programı (Tezli, İngilizce) arasında imzalanan çift diploma programı protokolü 10.06.2020 tarihinde YÖK tarafından onaylandı.

Çift diploma programı kapsamında 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı itibarıyla TAÜ’de İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programındaki öğrenimlerinin ilk iki yarıyılını başarıyla tamamlayan yüksek lisans programı öğrencileri öğrenimlerinin üçüncü yarıyılını Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesinde geçirme imkânına sahip olabilecekler.  Çift diploma programını başarıyla tamamlayan ve TAÜ’nün mezuniyete ilişkin şartlarını yerine getiren öğrenciler biri TAÜ’den diğeri Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nden olmak üzere birbirinden bağımsız iki ayrı yüksek lisans diploması alabilecekler.

Çift diploma programı kapsamında Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Uluslararası İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programı öğrencileri de TAÜ’de eğitim alma ve çift diploma sahibi olma imkânına sahipler.