Corporate Innovation Management - Strengths and Weaknesses

İşletme Bölümünün ve İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programının ortaklaşa düzenlediği çevrimiçi seminer kapsamında 22 Ekim 2020 Perşembe günü saat 19.00'da Sayın Dr. Ateş Erk “Corporate Innovation Management - Strengths and Weaknesses" üzerine bir sunum gerçekleştirecektir. Sunuma katılmak için:Zoom Meeting ID: 919 8405 3669Zoom Link: https://tau-edu-tr.zoom.us/j/91984053669

Business Intelligence and Agility in the Innovation Process

İşletme Bölümünün ve İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programının ortaklaşa düzenlediği çevrimiçi seminer kapsamında 15 Ekim 2020 Perşembe günü saat 19.00'da Sayın Doç. Dr. Taşkın Dirsehan “Business Intelligence and Agility in the Innovation Process" üzerine bir sunum gerçekleştirecektir.Sunuma katılmak için:ZOOM linki: https://lnkd.in/d_8g2wiZOOM Meeting ID: 914 1352 1866

İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programında Çift Diploma İmkânı

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında ilk öğrencilerini alarak eğitim-öğretime başlayan Türk-Alman Üniversitesi İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programı (Tezli, İngilizce, İkinci Öğretim) ile Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Uluslararası İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programı (Tezli, İngilizce) arasında imzalanan çift diploma programı protokolü 10.06.2020 tarihinde YÖK tarafından onaylandı.

Digital Transformation in Business (theory/practice)

“1st Annual Business Administration Conference: Digital Transformation in Business” başlıklı konferansta sunulmuş olan akademik bildiriler kitap olarak yayınlandı.

Türk-Alman Üniversitesi Kampüs Açılış Töreni

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Sn. Angela Merkel’in teşrifleri ile kampüsümüzün yeni binalarının açılışı 24.01.2020 günü gerçekleşti.

Çin Heyeti TAÜ’de

17 Aralık 2019’da Pekin’de bulunan University of Business and Economics (UIBE)‘den bir heyet, Türk-Alman Üniversitesi'ni ziyaret etti. Ziyarete üniversitenin Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Wang Qiang, Bilimsel Araştırma Bölümünün müdür yardımcısı Prof. Dr. Wu Jun ve Uluslararası İlişkiler Birimi Müdür Vekili Anita Huo katıldı.

1st Annual Business Administration Conference

"1st Annual Business Administration Conference on Digital Transformation in Business" isimli işletme konferansı başarı ile gerçekleştirildi.

1. Yıllık İşletme Yönetimi Konferansı: İş Dünyasında Dijital Dönüşüm

İş Dünyasında Dijital Dönüşüm başlıklı Birinci Yıllık İşletme Yönetimi Konferansı 15 Kasım 2019 tarihinde İstanbul Türk-Alman Üniversitesi (TAÜ)'nde düzenlenecektir.

İİBF 2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı Açılışı

İİBF 2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı Açılışı Siemens CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Gelis'sin katılımlarıyla gerçekleşti.

İİBF 2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı Açılışı

İİBF 2019 - 2020 eğitim - öğretim yılı açılış konferansı kapsamında bu yıl Siemens CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Gelis'i konuk ediyoruz. Sayın Gelis'e işletmelerde sürdürülebilirlik konusu üzerine yapacağı sunum için şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

İŞLETME LİSANS PROGRAMINDA ÇİFT DİPLOMA AVANTAJI

Uluslararası ortak lisans programını (çift diploma programı) hayata geçirmek üzere TAÜ İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ela Sibel Bayrak Meydanoğlu’nun, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sevgin Batuk Turan’ın, Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nden TAÜ İşletme Bölüm Koordinatörü Prof. Dr. Rıza Öztürk ve Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesi İşletme Programı Koordinatörü Prof. Dr. Natalie Bartholomäus ile birlikte yürüttüğü bir yıla yakın süren hazırlık çalışmaları meyvesini verdi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ile Bölümün Almanya’daki partner üniversitesi Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (Fachhochschule Bielefeld) İşletme Bölümü arasında 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi itibarıyla çift diploma programı uygulanmaya başlıyor.

Business Management Master Program in English (With Thesis, Evening Program)

In the 2019-2020 academic year, the Business Management Master’s program will enroll the first students and begin with teaching. The program is designed as an evening study with a final master's thesis and the language of instruction is English.

İşletme Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı (İngilizce, İkinci Öğretim)

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında ilk öğrencilerini alarak eğitime başlayacak olan İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programı ikinci öğretim şeklinde yürütülen tezli ve eğitim dili İngilizce olan bir programdır.

2018 - 2019 Mezunlarımız

İşletme Bölümü üçüncü mezunlarını verdi

TAÜ İŞLETME BÖLÜMÜNDE ULUSLARARASI ORTAK LİSANS PROGRAMI AVANTAJI

Türk-Alman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ile Bölümün Almanya'daki partner üniversitesi Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (FH Bielefeld) İşletme Bölümü arasında uluslararası ortak lisans programı tesisine ilişkin protokol YÖK tarafından 03.04.2019 tarihinde onaylanmıştır. 2019-2020 eğitim öğretim yılı itibarıyla uygulanmaya başlanacak ortak lisans programı kapsamında Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) ve YÖK, TAÜ İşletme Bölümü öğrencilerine Bielefeld’de eğitim alacakları dönem için burs imkânı sağlamaktadır. Gerekli şartları yerine getirerek başarılı olan Türk-Alman Üniversitesi öğrencisi, hem Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (FH Bielefeld), hem de Türk-Alman Üniversitesi'nden birer diploma alacaktır.

Dijital Dönüşüm Trendleri

İşletme Bölümü öğretimiz üyelerimiz Prof. Dr. Ela Sibel Bayrak Meydanoğlu'nun ve Doç. Dr. Müge Klein'nın, TAÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Dilek Kurt ile birlikte editörlüğünü yaptıkları “Dijital Dönüşüm Trendleri” kitabı Mayıs ayında Filiz Kitabevi tarafından yayınlandı.

Bahar yarıyılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz!